Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-01@04:25:46 GMT

وزیر بهداشت ؛ بالای سر قربانی اسید پاشی

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۳۴۳۱۷۹

سهیلا جورکش، قربانی اسیدپاشی اصفهان روز پنجشنبه برای دیدار با « سید حسن قاضی زاده هاشمی » وزیر بهداشت به مراسم افتتاح بیمارستان تخصصی ۹ دی منظریه خمینی شهر اصفهان رفت تا از کمک‌ های وزیر بهداشت که در روند درمان چشمانش انجام شده بود، تشکر کند.
وزیر بهداشت در این دیدار بار دیگر چشمان جورکش که اوایل امسال در سفر به آمریکا تحت عمل جراحی قرار گرفت را معاینه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جورکش با ابراز احساسات از اینکه توانسته است در آخرین عمل جراحی در خارج از کشور بخشی از بینایی خود را به دست آورد، خطاب به قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت گفت: از شما بابت همه مهربانی‌ ها و حمایت‌های بی‌ دریغ‌ در ایام سخت درمانم سپاسگزارم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 30 مهر سال 93، از سهیلا جورکش در درمانگاه شهید شوریده تهران عیادت و چشمان او را معاینه کرده بود.
چشمان « سهیلا جورکش » همان شب در بیمارستان فارابی تهران بصورت اورژانسی جراحی شد.
همچنین وزیر بهداشت 9 آبان همان سال، شخصا چشمان سهیلا جورکش را در بیمارستان فارابی تهران جراحی کرد.
سهیلا جورکش مهر سال ۱۳۹۳ بر اثر اسیدپاشی در اصفهان، بینایی چشم راست خود را از دست داده و چشم چپ او نیز کم بینا شده بود.
حادثه اسیدپاشی اصفهان در همان مدت سه قربانی دیگر نیز داشت که یک نفر از آنها علاوه بر سوختگی و جراحت در ناحیه صورت و بدن بینایی یک چشم خود را بطور کامل از داد و 2 نفر دیگر نیز فقط دچار آسیب دیدگی و سوختگی در ناحیه صورت و بدن شدند.
جورکش پس از این حادثه با سفر به اسپانیا و آمریکا تحت عمل جراحی چشم قرار گرفت که پس از عمل جراحی برای بار دوم که ابتدای امسال در امریکا انجام شد بینایی خود را تا حدی به دست آورد.
حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت شب گذشته ( چهارشنبه شب ) به منظور افتتاح چند طرح درمانی و بهداشتی وارد اصفهان شد و از مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی اصفهان بازدید کرد و در جریان روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی این مرکز درمانی قرار گرفت .

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۳۴۳۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این داروها عامل میگرن هستند

همشهری آنلاین – آرش نهاوندی: این مطالعه که در نشریه «نئورولوژی کلینیکال پراکتیس» (Neurology Clinical Practice)، منتشر شده، ارتباط بالقوه بین داروها و مکمل‌های ضد اسید «مهارکننده‌های پمپ پروتون» با علامت اختصاری PPI (یکی از انواع درمان‌های دارویی است که می‌تواند برای کاهش اسید معده و تسکین علائم ریفلاکس اسید معده استفاده شود) مانند اسموپرازول (Nexium) و امپرازول (Prilosec) و داروهای مسدود کننده H۲RA هیستامین (H) مانند فاموتیدین (Pepcid AC) یا سایمتیدین با سر دردهای میگرنی را شناسایی کرده است .

به گزارش هلت لاین، نتایج این تحقیق نشانگر آن بود که در مقایسه با افرادی که از داروهای مهار اسید معده استفاده نمی‌کردند، خطر بروز میگرن و سردرد شدید، برای افرادی که از داروهای مهارکننده PPI (نوعی درمان دارویی برای کاهش اسید معده) استفاده می‌کردند، ۷۰ درصد، برای کسانی که از داروهای مسدود کننده (H۲RA) استفاده می‌کردند، ۴۰ درصد و برای کسانی که آنتی‌اسیدهای عمومی مصرف می‌کردند ۳۰ درصد بیشتر از افرادی بود که از داروهای ضد اسید استفاده نمی‌کرند.

دکتر مدحت میخائیل، پزشک متخصص مدیریت درد در مرکز پزشکی «مموریال کر اورنج کاست» در کالیفرنیا، که در این مطالعه شرکت نداشت، گفت که هیچ نوع ارتباط شناخته شده‌ای بین ریفلاکس اسید معده و اپیزودهای میگرن وجود ندارد، اما همه داروهای مهار کننده PPI ، مسدود کننده‌های H۲ و آنتی اسیدهای عمومی، عوارض جانبی مانند سردرد، تهوع و خستگی ایجاد می‌کنند.

میخائیل گفت: یک نظریه این است که مشکلی در سیستم عصبی مرکزی یا سطح گلوتامات (ماده ای شیمیایی که سلول‌های عصبی برای ارسال سیگنال به سلول‌های دیگر استفاده می‌کنند) ایجاد می‌شود که یکی از تسهیل کننده‌های مسیر درد است و ممکن است بیماری رفلاکس اسید و سردرد را با یکدیگر مرتبط کند. هنگامی که اسید بیش از حد تولید و حفظ شود، باعث ایجاد یک آبشار التهابی در مخاط معده و مری می‌شود.

این متخصص افزود: تأثیر مهار کننده‌های PPI بر جذب منیزیم در بدن می‌تواند نقش مهمی در ایجاد اپیزودهای میگرنی یا سردردهای شدید داشته باشد و با توجه به این واقعیت که از این دسته از داروها اغلب برای مهار اسید معده استفاده می‌شود می‌توان یک ارتباط احتمالی بین استفاده از این داروهای مهار کننده با سردردهای میگرنی در نظر گرفت.

دکتر کلیفورد سگیل، متخصص مغز و اعصاب در مرکز بهداشت پراویدنس سنت جان در سانتا مونیکا، کالیفرنیا، که او نیز در این مطالعه شرکت نداشت، گفت که به طور کلی، سطوح بالای استرس می تواند شرایطی را برای ریفلاکس اسید معده یا میگرن ایجاد کند.

سگیل گفت: به عنوان یک متخصص مغز و اعصاب، توضیح اینکه چرا هر دارویی برای تغییر سطح اسید معده می تواند باعث تغییر در مغز بیمار شود تا دفعات سردرد یا میگرن را افزایش یا کاهش دهد، چالش برانگیز است، اما به عنوان یک متخصص مغز و اعصاب، می‌توانم این طور بگویم که به راحتی می‌توان افزایش استرس زندگی را در ایجاد سردردهای میگرنی و ریفلاکس معده موءثر دانست.

افراد دارای اضافه وزن یا چاق، باردار، افراد سیگاری یا کسانی که به طور مرتب در معرض دود سیگار هستند، در معرض بالاترین خطر ابتلا به ریفلاکس اسید معده هستند. البته مصرف داروهای ضد رفلاکس معده در دراز مدت می‌تواند خطر زوال عقل را نیز افزایش دهد.

بیشتر بخوانید:

ارتباط عجیب سر دردهای میگرنی با این بیماری مزمن | میگرن خطر انواع سکته‌ ها و افسردگی را افزایش می‌ دهد علت غیرمنتظره سردردهای شدید مرد آمریکایی کد خبر 848089 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری - میگرن معده پزشکی

دیگر خبرها

  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • سه منبع گیاهی و فوق‌العاده امگا۳
  • اعلام شماره تماس برای دیدار مردمی وزیر بهداشت
  • اصفهان پایان هفته بارانی است
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • اصفهان پایان هفته بارانی است/ افزایش ۳ درجه‌ای دما
  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • عکس/همایش «قدس از چشمان آقای نادر»